4,50 euro verzendkosten en gratis vanaf 75 euro

Voorjaar!

Gepubliceerd op 2 april 2023 om 22:05

Zit het voorjaar bij jou ook zo te kriebelen?  Zin om naar buiten te gaan en leuke dingen te doen? Maar heb je een lange to do list waaronder eens die overvolle kasten uitmesten en de zolder opruimen? 

 

Een tijdje heb ik netjes alles bewaard van de baby -en kinderkleding. In boxen en dozen met de maat erop gelabeld. Het begon aardig wat ruimte in beslag te nemen, ruimte die ik liever gebruikte voor iets anders. Bovendien moest ik de spullen mee verhuizen en managen. Ondanks dat ze netjes verpakt zitten komt er wel stof op de boxen en heb je een juiste opslagplaats nodig waar ze niet vochtig kunnen worden of verkleuren. 

 

En nog belangrijker, het gevoel, oh ja daar moet ik nog iets mee doen. Ga ik ze een voor een verkopen? Maar sommige zijn te emotioneel om te verkopen, die kan ik beter in de memory box doen. Mmh eerst maar eens sorteren. 

Ondertussen blijven de dozen staan, raakt sommige kleding uit de mode en kost het ongemerkt energie op mijn to do list. 

Dit terwijl herinneringen maken met de kinderen veel kostbaarder is in plaats van op zaterdag gaan opruimen...zeker nu het zonnetje weer lekker schijnt!

 

Een goed moment voor een voorjaarsopruimactie, check onze kledinginname pagina en laat het sorteren en verkopen aan Kleertjesplaats over! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Henk Hubers
2 maanden geleden

Vera, mooi, een zonnige dag om de webshop te lanceren!! Succes!!! Groet Henk

Kleertjesplaats
2 maanden geleden

Dankjewel Henk! Op een mooie start en laat de lente maar komen!